2014年4月16日星期三

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp nike air max plxe

Xie Ying telefoon hing niet, hoorde ik de telefoon een puinhoop, en snel vroeg wat er gebeurd is. Twee in burger strak aan de muur door Shen Bin, begon zorgvuldig doorzocht. Ann Hui Deze klim zijn neus, manchetten drugs geworpen meer dan een meter. Ann Hui verrast, terwijl twee collega's doorzocht leeg, en snel pakte de drugs gevuld in zijn zak. ray ban zonnebril Verondersteld om persoonlijk te worden gezocht, dan sluipen de drugs in het lichaam van Bin Shen. Een zoektocht is nu collega's, heeft ray ban zonnebrillen ' het plan niet gebeuren. Hoewel ray ban zonnebrillen is twee bataljon, maar deze drug boven de eisen zijn zeer streng, die de scène die verantwoordelijk is voor het schrijven van het rapport doorzocht.

Xie Ying angstig schreeuwde aan de telefoon. ray ban wayfarer Ik weet het niet, zeggen de anti - narcotica politie ~ ray ban zonnebrillen ! Shen Bin, zo niet schreeuwen, een burger pakte de telefoon, overgeleverd direct op de accu. ***, Dare het aanvallen ! Xu Een boos, stapte naar voren en pakte Shen Bin haar. Shen Bin, een nek, en je laten gaan, je moet alleen weten wat de politie ray ban zonnebrillen ray nike air max ban zonnebrillen een misdaad begaan ? Shen Bin Xu Een staren koeltjes. Ann Hui Shen Bin jukbeenderen zijn een tiental blauwe elleboog, afgezien van iets anders voor Shen Bin zwakte is de punch.

Hoe de politie in staat zal zijn om gemakkelijk te verslaan ? Shen Bin hart dat ik geen drugs, angst ray ban zonnebrillen kont. Xu Een bijna gek, handen staat opnieuw aan te vallen zal zijn, maar werd al snel trok een collega, kapitein, ray ban zonnebrillen Rustig aan, eerst met de rug praten. Omgeven met uitzicht op de massa's, Ann Hui in de menigte van toeschouwers, het is ook niet uitslag. Xu Een koel. Twee in burger gedraaid Bin Shen ging naar Volkswagen, Shen Bin, om weerstand te bieden, kunt u gemakkelijk te ontdoen van de twee twist lading. Maar hij deed het niet, Shen Bin voelen zich machteloos tegen de wet, met ray ban zonnebrillen een reis maakt niet uit.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论