2013年9月3日星期二

www.shoxskove.com nike free kkn376

Skingrende lyden av air- raid sirener hørtes plutselig,nike norge, løp messer og store folkemengder på gatene Luan, paniske arabere, til huset hans, og snart byen vil bli kastet ut i en stillhet. Som de to elvene og den arabiske halvøy regionen de fleste steder er endeløse vidder eller enger, ørken, ørken, skog og fjell uten deksel, så det beste forsvar er hjemme betyr at grave tunneler 56 meters dyp, tålmodig venter på byen første kongen av flagget. Den høyre bredden av elven Tigris nord for Bagdad Ka trefort, naturskjønne meandrerende, med store områder av Mesopotamia sjeldne høye jungelen trær og innsjøer, der innenfor en radius på femti kilometer rike ble utleid til Sør for Bagdad, en militær sone, An Jiajun Western Command teater det ligger her.

I løpet av denne tiden selv ofte stylet tysk kamuflasje,nike sko norge, rør i Atlantic Coast-regionen til å engasjere seg i vinden regn, gjorde en avgjørende slaget i Den engelske kanal gjennom holdning, men gjemmer har satellitt og radar deteksjon En Jiajun luftskip intelligence-systemer. I to til tre dager, har et stort antall krigere fra hele Europa vært stille overført til Midtøsten, Tyrkia og Kaukasus flyplassen, ser ut fra antallet har oversteget ti tusen, så Yin Jinan allerede mentalt forberedt. Fem om morgenen, utplassert i Syria Eufrat Deir Ezzor tjuefiretusen meter over byens første tidlig varsling radar luftskip, deretter sveve Han Sill ytre Jordan Valley, Damaskus, Syria, og Hasakah, Diyarbakir, Tyrkia og Van, som for eksempel Kaukasus Jerevan og Baku over luftskipet radar har også utstedt en advarsel, mens de var utplassert i grenselinjen nær radar bilen, fant også at luft mål.

Renslig ødelegge motstandere! Jeg var en iboende gul, den offisielle representanten for den sentrale militære kommisjonen og nå er jeg Command teater kommando: 1. slagplan ble offisielt lansert, den første Bo jagerfly tok av å møte fienden, den andre Bø, tredje Bø, fjerde Bø, femte BØ klar og hvert øyeblikk slags tok av en Bø, Jiao ray ban wayfarer sunglasses for rotasjon operasjoner. Vær nøye til departementene AWACS rekognoseringsfly og luftskip gi radar informasjon, er hensikten å slippe ut nike free fiende i nike free hjemland, ok?

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论