2013年9月10日星期二

www.shoxskove.com nike sko ohy388

Den største oppmerksomhet er nå Fanheng sette hele den sørlige provinsen av de tre pilar næringer, byens vann problemer, ikke hastverk, og sakte vedtatt at, selv om hans sønn penger, men kan også si at de ønsker å bruke Take, gotta har en ettergivende jobb. Men nike shox norge vet ikke, på dette tidspunktet spekter av sykdom har vært tenkt på fyrverkeri industrien lønnsomhet punkt. Tidlig neste morgen gikk Fanheng til den provinsielle regjeringen kort møte presiderte over et lite område på den sørlige provinsen problemstillinger en foreløpig studie.

Selvfølgelig, tema for denne studien, selvfølgelig, ikke forsvant tjue milliarder, men den sørlige provinsen for dagens kritiske situasjon i form av statseide bedrifter til å delta på møtet i tillegg til flere visesentralbanksjef, er det flere viktige statseide foretak i provinsen representant. Fjorten tredje plenumsmøte vedtatt etablering av et markedsøkonomisk system, tok beslutningen klart at en rekke saker, reform av statseide bedrifter til å tilpasse seg til markedsøkonomi og etablering av storskala sosialiserte produksjon krav, eiendomsrettigheter klarlagt, separering og ledelse vitenskapelige moderne bedrift systemkrav gjennom etablering av en moderne bedrift systemet, har bedriftene blitt uavhengig, selv- finansiering, selv nike shox dame utstilling, siden billige nike shox med begrenset juridiske enheter og marked konkurrenter.

Denne omorganiseringen bør være markedsorienterte og industrielle politikk,billige nike shox, forbedre stort, og deregulering av små, vil vi optimalisere fordelingen av statlige eiendeler struktur, selskapsstruktur med optimalisering av investeringen struktur kombineres for å støtte den sterke fortrinnsrett survival of the fittest. Fanheng sørlige provinsen på møtet med ledelsen i kadrene og mennesker med ansvar for deltakerne å utveksle synspunkter på den store side, fatte ray ban sunglasses nasjonalt fokus på viktige bedrifter for å bestemme klassifiseringen veiledningsprogram. I et lite sted, er det landet som bidrar til å følge tre kriterier, for ikke å engasjere seg over hele linja, gjennom omorganisering, kombinasjon, fusjon, aksjeselskap samarbeidende, lease, kontrakt ledelse og salg av andre former, til små bedrifter direkte til markedet, slik at et stort antall små bedrift mekanisme har blitt omgjort, og effektiviteten er forbedret.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论