2014年4月15日星期二

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp mulberry sale cjzx

Volgens politieagenten zoeken in de scène,ray ban zonnebril, de weg naar de fabriek ontslagen meerdere kogelhulzen. Hoewel de vier doden verbrand in houtskool, forensische of in vivo om de moordenaar te identificeren kogels. South City Police onmiddellijk een task force van de explosie gebarsten het geval als een belangrijke taak. Na een politie-onderzoek, vond een zeer vreemde zaak. Dat was het magazijn huurders, South City station is eigenlijk de hoofdpersoon zelfmoord lied provider. Volgens de informatie die de politie verstrekt de middellijn in de onderwereld, onmiddellijk de politie sloot de verdachte, die de verdachte isen .

Bovendien, het lied treffen voordat ' zelfmoord ', maar ook terug naar Shen Bin hallo. Als de normale redenering, Shen Bin zeker moordverdachte, omdat de onderwereld wordt gekletst muziek aanbieders concurreren met ray ban wayfarer versloeg onder de oude array. Echter, de politie herhaaldelijk kijken naar de video, als de song providers vermurwen, Shen Bin, welke actie niet mulberry sale vinden. Shen Bin was gewoon ogen dicht, ogen dicht kan niet worden beschouwd als bewijs van moord het. Bovendien, het lied provider toen hij stierf, Chen Xiaodong is de site van een ander, de basisregel van ray ban zonnebrillen verdachte.

SHEN Bin en Chen Xiaodong twee al goed voorbereid,ray ban zonnebrillen, Chen Xiaodong sommige jongere broer heeft zelfs bewust van de situatie, al naar ' publieke middelen om te reizen ' op. Hoe dan ook, heeft niemand getuigeen kleine negen moorden, maar niemand kent de identiteit van deze twee mensen. Luo Fei Liu Xin plotseling drie van de woning was ook zeer verrast, nu officieel leren spannende momenten, hoe zou plotseling het huis verlaten. Maar Liu Xin zei call processing punt naar huis affaire, drie mensen om niets vermoeden. Ga naar de volgende dag te werken, twee politieagenten verscheen in Chenbin kantoor.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论